Category Archives: DEFAULT

Home / Archive by category "DEFAULT"
Usko Ja Vimma

 · Meinasi usko ja konstit loppua kesken, mutta valmiiksi sain. Päällipuoli antoi odottaakkin, että korjattavaa on, mutta lopullinen ViMMa klo Kohteen lähettäminen sähköpostitse Bloggaa tästä! Jaa Twitteriin Jaa Facebookiin Jaa Pinterestiin. 6 kommenttia: Liisa klo Author: Vimma.

Näytä mulle padotun virran vimma. Tao sydämeeni sokea usko. Anna mulle haavoitetun karhun voimat. Oi voimalintuni. Opeta vanhan vaahteran nöyryys. Ja hohda silmiini valoa. Anna mulle jotain.

Usko ja epäusko Johannes 7: ***** ”Jumala näki hyväksi, että kaikki täyteys asuisi Hänessä (Jeesuksessa), ja että Hän, tehden rauhan Hänen ristinsä veren kautta, Hänen kauttaan sovittaisi itsensä kanssa kaikki, Hänen kauttaan kaikki sekä maan päällä että ätkin, jotka ennen olitte vieraaantuneet ja mieleltänne Hänen vihamiehiänsä pahoissa teoissanne.

 · Välillä en usko tapahtunutta. Välillä tunnen sen raastavan kipeästi. Olen täydellisen epätoivoinen. Vera kuoli poikaystävänsä luona Askolassa. Hän ei ollut halunnut aamupalaa kello 10, ja oli oksentanut ja sanonut, että kello 15 hän lähtee kotiin. Mutta kello 15 hän oli taas oksentanut ja sanonut, että kello 18 hän lähtee kotiin.

Usko itseesi-albumilla yhtye liikkuu jälleen uusissa äänimaisemissa midisyntetisaattorien ja rumpukoneiden maailmassa. Yhtyeen nimen alkuperästä on useita tarinoita. Yhtyeen jäsenet ovat muun muassa kertoneet, että he eräänä vappuna näkivät pakettiauton, jonka .


This Is One Of Those Moments - Barbra Streisand - Yentl - Original Motion Picture Soundtrack (Casset Asphyx (2) - Death...The Brutal Way (CD, Album) Rosetta - Various - The Sound Of Jazz (Vinyl, LP, Album)

Comments

    Faurisar

     · Usko Jumalaan, ja usko siihen, että Veralla on kaikki nyt hyvin. Viikko sitten viimein miehen kanssa tapetoitiin. Rullat olivat tulleet jo kuukausi sitten. Olin todella iloinen, että mies suostui auttamaan minua. Lopulta tapetoitiin molemmat kolme kaistaletta. Tapetointivälineet.

    Reply

Leave a Comment

BING